Provedeme Vás prodejem a vše potřebné zařídíme. Realitní kancelář pro okres Frýdek-Místek, Ostrava, Karviná, Nový Jičín a okolí.

Realitní a právní servis

Zařídíme veškerý realitní servis, pronájmu Vaši nemovitosti.

Vše, co se týče převodu nemovitosti, převodu družstevních práv, rozdělení pozemků. Tyto náležitosti pro nás vyhotovuje advokát, vždy předem dostanete k náhledu smlouvu, než dojde k podpisu v advokátní kanceláři. Advokát zřizuje právní úschovu. Advokáti musí být dle zákona pojištění, aby Vaše peníze byli v bezpečí.

Pokud by jsme se dostali do nějaké situace, jako jsou dluhy na nemovitosti, hypotéka na nemovitosti,  exekuční řízení, rozdělení pozemku, vyrovnání spoluvlastnických podílu atd. Takové situace a mnoho dalšího jsme schopni právně vyřešit v rámci naší provize.

 

  • zprostředkovatelské smlouvy
  • rezervační smlouvy
  • smlouvy o převodu nemovitých věcí (darovací a kupní smlouvy), návrhy na vklad práv do katastru nemovitostí, vč. právního zastoupení klientů v řízení
  • podnájemní, nájemní a zástavní smlouvy
  • návrh na vklad vlastnického práva do katastru nemovitostí
  • úschovy kupních cen v rámci smluv o advokátní úschově peněz
  • smlouvy o převodu družstevního podílu
  • prohlášení vlastníka
  • ověřování podpisů na listinách
  • financování a pojištění nemovitosti
  • prověření osoby prodávajícího a kupujícího

 

Marketing - Maximální zviditelnění Vaší nemovitosti na webu

Vaši nemovitost umístíme na hlavní realitní placené weby, kde je budeme v časových intervalech topovat, aby vždy byla v popředí před ostatními nabídkami podobného typu. Dále k zviditelnění používáme marketingové nástroje jako jsou sociální sítě, Google AdWords a Seznam Sklik. Remarketing - určitě znáte, něco vyhledáváte na internetu a najednou se Vám zobrazují Vámi hledané výrobky nebo služby všude možně po webu, kde se nacházíte. Tento remarketing používáme pro naše služby i  nemovitosti, které máme v nabídce, podle kritérií, co zákazník zrovna vyhledává. Je to velké +

 

PROFI FOTOGRAFIE

Spolupracujeme s profi fotografem, který Vaší nemovitost ukáže v tom nejlepším světle.

  • Vytvoříme kvalitní fotodokumentaci
  • Foto dronem 

 

3D virtuální prohlídky 360°

Vytvoříme virtuální prohlídku - Eliminujeme nežádoucí prohlídky. Ušetříme Váš čas. Říká se, že fotografie řekne víc než tisíc slov, virtuální prohlídka řekne skoro vše. Virtuální prohlídkou od nás nabídnete potencionálním zákazníkům, že si mohou Vaše prostory projít z pohodlí domova krok po kroku a prohlédnout si Vaše prezentované prostory. Můžeme přidat popisky ke konkrétním bodům. Více podlažní budovy pro nás nejsou problém. Používáme špičkovou techniku, která Vám vytvoří 3D scan Vašeho objektu. 

 

Hypoteční servis

Pokud nemáte hypotečního poradce, domluvíme Vám schůzku s naším hypotečním poradcem, který pro Vás najde to nejvýhodnější řešení, jak financovat nákup Vaší nové nemovitosti.

 

Okamžitý výkup nemovitostí

Pokud spěcháte na peníze a potřebujete finanční prostředky ihned, ozvěte se nám. Dostanete až 90% tržní ceny. Spolupracujeme s investory kteří mají peníze v hotovosti, prodej nemovitosti zrealizujeme v co nejrychlejším možném čase.

 


Zajistíme přepis energií

Zajistíme převod energií za nejlepší možnou cenu.

 

Nacenění nemovitosti zdarma

K nacenění nemovitosti nepoužíváme online kalkulačky, které Vám řeknou jen orientační cenu, ale vycházíme z mnoha skutečností, aby Vaše nemovitost měla skutečně reálnou, optimální cenu, neprodávala se dlouho a zároveň, aby se neprodala pod cenou. Jsme schopni Vám dát užitečné tipy, jak svou nemovitost prodat za vyšší cenu. 

Máte zájem o bezplatné nacenění vaši nemovitosti ohledně ceny či pronájmu? Zanechte nám zprávu nebo zavolejte 777 220 135, ozveme se Vám zpět! Působíme v Moravskoslezském kraji.

 

 

Průkaz energetické náročnosti budovy

Zajistíme vypracovaní energetického štítku PENB

Kdy je potřeba mít energetický štítek?

Od roku 2013 je v platnosti zákon, který dává stavebníkovi či vlastníkovi budovy povinnost zajistit energetický štítek domu v následujících případech:

  • výstavba nové budovy: energetický štítek je součástí projektové dokumentace, bez něho projekt neobdrží stavební povolení;
  • rekonstrukce budovy: to platí i v případě, že již štítek máte, ale rekonstrukcí se změní energetická náročnost objektu; nutné tehdy, když se renovuje více než 25 % plochy budovy;
  • prodej a pronájem nemovitosti;
  • u objektů využívaných orgány veřejné správy;
  • u administrativních budov.

Energetický štítek budovy je platný 10 let po vypracování. Označení energetické třídy budovy vyplývající z PENB je většinou nutné uvést již během veřejné inzerce v rámci pronájmu a prodeje. Pokud v té době štítek ještě nemáte zpracovaný, bývá automaticky uvedena nejhorší třída, tedy G. Nicméně povinnost obstarat štítek přetrvává a nejpozději při podpisu kupní či nájemní smlouvy je nutné jej mít k dispozici.

U bytů nejprve kontaktujte vlastníka celého objektu. Majitelé panelových a bytových domů nad 1 500 m2 byli povinni obstarat energetický štítek pro celý dům. U družstevních bytů pak předkládá PENB družstvo.

Potřebuji energetický štítek ve všech zmíněných případech?

Existují situace, ve kterých vlastník objektu není povinen zajistit Průkaz energetické náročnosti budovy. Výjimku v zákoně mají například nemovitosti postavené před rokem 1947, ve kterých nebyla provedena žádná významná rekonstrukce a zároveň se obě smluvní strany písemně dohodnou, že energetickým štítkem budova nebude opatřena.

Není potřeba ani u objektů s energeticky vztažnou plochou do 50 m2; u budov určených k rekreaci - pokud jsou užívány jen část roku a odhadovaná spotřeba je nižší než 25 % spotřeby energie, k níž by došlo při celoročním užívání, budov obvykle užívaných pro bohoslužby a náboženské účely nebo u objektů zajišťujících bezpečnost státu.

 

Geodetické práce

Zajišťujeme veškeré přístupné podklady z Katastrálního úřadu. Např. výpisy z katastru nemovitostí, snímky katastrálních map.

Spolupracujeme s geodetickou kanceláři FM-Geodezie s.r.o. 

Zajistíme pro Vás:

  • vyznačení budovy nebo změnu vnějšího obvodu budovy
  • rozdělení pozemku nebo změnu hranice pozemku
  • vyznačení věcného břemene
  • průběh vlastníky upřesněné nebo vytyčené hranice pozemku
  • vytyčení hranice pozemku a vyhotovení vytyčovacího protokolu
  • komplexní soubor činností spojených s legalizací černé stavby nebo její části
  • pasport stavby

 

Úklidové služby

Zařídíme pro Vás úklid Vaší nemovitost před prodejem.

 

Stěhovací služby

Zařídíme pro Vás stěhování Vašich věcí. Vyřešíme vyklizení bytu i ekologickou likvidaci nepotřebných věcí pozůstalosti.

 

Vlastní stránka nemovitosti

Jsme schopni zařídit vlastní web nemovitosti, pokud se jedná o zajímavý projekt.

 

Řešení pozůstalosti

Jsme schopni Vám zajistit prodej Vaší nemovitost od A-Z, nemusíte se o nic starat, jako je vyklizení, stěhování apod. předem se dohodneme na ceně, kterou budeme respektovat a práce je na nás.

Kde inzerujeme?