S námi pronajmete a nic neplatíte. Realitní kancelář pro okres Frýdek-Místek, Ostrava, Karviná, Nový Jičín a okolí

8 důvodů, proč pronajímat s RK 360°

 

1. Nájemníky prověřujeme

Budoucí nájemníky si prověřujeme a zjišťujeme, jestli nemají nebo neměli exekuci, insolvenci a zjišťujeme jejich finanční bonitu. Díky prověření nájemce neevidujeme skoro žádné neplatiče. Pokud se tak stane, jsme schopni Vám s řešením pomoci.

2. Pomůžeme Vám s nacenění Vaší nemovitosti

K nacenění nemovitosti nepoužíváme online kalkulačky, které Vám řeknou orientační cenu, ale vycházíme z mnoha skutečností, aby Vaše nemovitost měla skutečně reálnou, optimální cenu, nenabízela se dlouho a zároveň, aby se nepronajímala pod cenou. Jsme schopni Vám dát užitečné tipy, jak svou nemovitost pronajmout za vyšší cenu.

3. Marketing - Maximální zviditelnění Vaší nemovitosti na webu

Vaši nemovitost umístíme na hlavní realitní placené weby, kde je budeme v časových intervalech topovat, aby vždy byla v popředí před ostatními nabídkami podobného typu. Dále k zviditelnění používáme marketingové nástroje jako sociální sítě, Google AdWords a Seznam Sklik. Remarketing - určitě znáte, něco vyhledáváte na internetu a najednou se Vám zobrazují Vámi hledané výrobky nebo služby všude možně po webu, kde se nacházíte. Tuto službu nabízíme pro naše klienty. Nemovitosti, které máme v nabídce, se nabízí podle kritérií, které zákazník zrovna vyhledává. Je to velké +

4. Pracujeme s databází poptávajících

Vaši nemovitost budeme aktivně nabízet všem potencionálním zájemcům.

5. Home staging

Pokud chcete opravdu zaujmout, je dobré Vaši nemovitost připravit. Dáme Vám rady a tipy. Home staging je příprava nemovitosti v tom nejlepším světle. Díky home stagingu se navýší cena o několik % a urychlí se tím pronájem či prodej nemovitostí. Jsme schopni zajistit i digitální home staging.

6. Virtuální prohlídka 360°

Eliminujeme nežádoucí prohlídky a Váš čas. S pohodlí domova si může klient projít Vaši nemovitost.

7. Vytvoříme kvalitní fotodokumentaci

Hraje klíčovou roli při prodeji.

8. Půdorysy

Díky půdorysu má klient možnost se rozhodnout zda mu dispozičně vyhovuje Vaše nemovitost, tím eliminujeme nežádoucí prohlídky.

Máte zájem o bezplatnou konzultaci ohledně pronájmu nemovitosti? Zanechte nám zprávu nebo zavolejte 777 220 135, ozveme se Vám zpět. Naše realitní kancelář působí v Moravskoslezském kraji: Frýdek-Místek, Frýdlant Nad Ostravicí, Ostrava, Třinec, Český Těšín, Jablunkov, Nový Jičín, Rožnov pod Radhoštěm, Frenštát pod Radhoštěm, Kopřivnice, Havířov, Karviná, Orlová a okolí...

Kde inzerujeme?