Evidenční číslo: 46
Typ: Samostatně stojící
Adresa: Na Poříčí, Frýdek, Frýdek-Místek
Cena: 5 000Kč/měs
Poznámka k ceně: + provize RK 10 000,-- Kč
5 000Kč/měs

Nemovitosti

Popis nemovitosti

V zastoupení majitele nabízíme k pronájmu obchodní prostory o výměře 52.4m na frekventovaném místě. Dostatek potenciálních zákazníku zajišťuje poloha provozovny. Prostory se nacházejí přímo ve vestibulu autobusového nádraží ve Frýdku - Místku. V tomto místě lze provozovat rychlé občerstvení, bistro, kavárnu nebo jiné stravovací služby. Možnost i využití k jiným podnikatelským záměrům.

V provozovně může zůstat dřevěný pult s vitrínou, který vidíte na fotografii. Prostor se skládá: posezení pro hosty, obslužná část, kuchyňka, toaleta ze sprchovým koutem, chodba, kterou je možné využít jako skladovací prostory.
Vyúčtování elektřiny, vody a plynu jednou ročně dle spotřeby. Prostory volné ihned. V případě bližších informací mě neváhejte kontaktovat.
Nabízíme k pronájmu obchodní prostory o výměře 52.4m na frekventovaném místě. Dostatek potenciálních zákazníku zajišťuje poloha provozovny. Prostory se nacházejí přímo ve vestibulu autobusového nádraží ve Frýdku - Místku. V tomto místě lze provozovat rychlé občerstvení, bistro, kavárnu nebo jiné stravovací služby. Možnost i využití k jiným podnikatelským záměrům. Cena nájmu 5 000 Kč + elektřina 2500 Kč + plyn (topení) 1500 Kč + voda 400 Kč, Celkem za měsíc 9 400 Kč + kauce 2x měsíční nájem





Základní info

Umístění: Rušná část obce
Typ objektu: Samostatně stojící
Konstrukce: Cihlová
Adresa: Na Poříčí, Frýdek, Frýdek-Místek
Cena obsahuje včetně právního servisu, + provize RK

Plochy

Plocha nebyt. prostor: 52m2
Plocha prodejní: 52m2

Počty místností, umístění

Typ objektu: 1. podlaží

Dopravní dostupnost

Autobus

Další údaje

Zdroj vody:

Dálkový vodovod

Odpad, kanalizace:

Veřejná kanalizace

Typ vytápění objektu:

Lokální plynové

Máte otázku?

Kde inzerujeme?