Evidenční číslo: 110
Typ: Samostatně stojící
Adresa: Jamnická, Staré Město, Frýdek-Místek
Cena: 26 000Kč/měs
Poznámka k ceně: + Náklady na energie + kauce 2x měsíční nájem + provize RK 1x měsíční nájem
26 000Kč/měs

Nemovitosti

Popis nemovitosti

V zastoupení majitele nabízíme k pronájmu větší rodinný dům s možností, bezbariérový rodinný dům v hodný pro početnější rodinu. Dům je po rekonstrukci dispozice domu je 7+KK, Dům se nachází v centru obce Staré Město, poblíž ZŠ.

Do bezbariérového přízemí (3+KK) je vstup přes verandu a chodbu do jídelny s atraktivní kuchyňskou linkou s dvířky z masivu. Kuchyň je vybavená plynovým sporákem s el. troubou a samostatnou spíží. Jídelna je propojena shrnovacími dveřmi s pracovnou. Z chodby se vstupuje do pracovny, velkého obývacího pokoje s malou komorou, do koupelny s vanou, na WC. V prvním poschodí (4 pokoje) jsou dvě ložnice, obývací pokoj, dětský pokoj, dvě menší místnosti, koupelna se sprchovým koutem a s připojením na pračku, WC a vstup na půdu.
Ve sklepním prostoru se nachází malý sklep pro uskladnění ovoce a zeleniny. Nad prvním patrem je prostorná půda (se střešním výlezem). Hospodářská budova je původní o ploše 95 m2 s garáží pro 1 auto, dílnou, třemi sklady a dvěma podkrovními místnostmi. Za budovou je udržovaná zahrada se vzrostlými stromy a posezením.
Rekonstrukce a technické vybavení: Dům byl původně postaven z cihel. Rekonstrukce domu byla provedena v r. 1993 a 2011, stav domu je velmi dobrý. Nemovitost prošla poměrně náročnou rekonstrukcí (podřezání zdí a celoplošná vodorovná izolace, vnější zateplení budovy (podlaha, strop a stěny zatepleny polystyrenem), nová plastová okna s trojsklem (REHAU, střešní: Velux). Rekonstruovány byly dvě koupelny a dvě WC a nově položena zámková dlažba chodníku a dvorku.

Vytápění a příprava TUV: ústřední topení - plynový kondenzační kotel Baxi se zásobníkem TUV, v kuchyni je plynové topidlo Gamaty, v sousední pracovně jsou krbová kamna Jotul s varnou plotýnkou. Na střeše a půdě je zařízení solárního ohřevu TUV (momentálně nevyužívané - vadný panel).
V kuchyni je kuchyňská linka z masivu s minerální deskou (umělý kámen). Střešní krytina na sedlové střeše je z betonové tašky KM Beta. Dům je napojen na veřejný vodovod, plynovod a uliční kanalizaci. V domě je pevná telefonní linka s internetem.
Dům má vynikající polohu poblíž školy a školky. Nedaleko je nájezd na dálnici (1,5 km) směrem do Polska a Olomouce. Četné jsou možnosti rekreace: koupání v řece Ostravici a Morávce, procházky a výlety po (cyklo) stezkách kolem řek a možnosti sportování: blízké fotbalové hřiště a tenisové kurty.
Náklady na energie a vodu:
o 2011 -2019 (10 osob): Plyn (topení + vaření) 18 MW/rok (25000 Kč), Elektřina 3,3 MW/rok, 15000 Kč), Vodné +stočné 150 m3/rok (5000 Kč)
o 2022/23 (2 osoby): Plyn (topení + vaření) 3,7 MW/rok (12000 Kč), Elektřina 1,3 MW/rok (14000 Kč), Vodné+stočné 30 m3/rok (2800 Kč)

Základní info

Umístění: Klidná část obce
Typ objektu: Samostatně stojící
Konstrukce: Cihlová
Adresa: Jamnická, Staré Město, Frýdek-Místek
Cena obsahuje + provize RK

Plochy

Plocha zastavená: 150m2
Plocha zahrady: 630m2

Počty místností, umístění

Typ objektu: 1. podlaží

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti: G - Mimořádně nehospodárná
Podle vyhlášky: vyhláška č. 264/2020 Sb.

Inženýrské sítě

Voda, pitná

Další údaje

Zdroj vody:

Dálkový vodovod

Telekomunikace:

Internet

Máte otázku?

Kde inzerujeme?