Prodej domu 4+kk 88,3 m2 - pozemek 816 m2 - Dolní Tošanovice

Evidenční číslo: 66
Typ: Samostatně stojící
Adresa: Dolní Tošanovice, Frýdek-Místek
Cena: Info v RK
Info v RK

Nemovitosti

Popis nemovitosti

V zastoupení majitele nabízíme k prodeji rozestavěný dům 4+kk s krásným výhledem na Beskydy. Tento dům se nachází v obci Dolní Tošanovice a je ideální pro ty, kteří hledají klidné bydlení s rychlým přístupem do města - pouhých 10 minut do Frýdku-Místku a 25 minut do Ostravy.

Dům stojí na pozemku o celkové ploše 816 m2, zastavěná plocha činí 117 m2 a užitná plocha je 88,3 m2. Konstrukce domu je z kvalitního ytongu o tloušťce 30 cm a je zateplen polystyrénem o tloušťce 15 cm. Střecha je pokryta betonovými taškami a okna jsou vybavena trojskly Salamander pro vynikající izolaci. Dům je připraven na instalaci čističky odpadních vod a nabízí možnost dokončení interiéru dle vlastních představ, včetně podlah, koupelny, kuchyně, elektroinstalace a terénních úprav.

Budoucí majitelé mohou využít příležitosti ovlivnit výběr dekorů, dlažeb, podlah a zárubní. Dům je možné dokončit do finální podoby za přibližnou cenu 500 000 Kč, kterou může zajistit současný majitel nebo si práce můžete provést sami.

Pokud vás tato nabídka zaujala a rádi byste si domov upravili podle svých představ, neváhejte mě kontaktovat pro více informací nebo domluvení prohlídky.

Základní info

Umístění: Klidná část obce
Typ objektu: Samostatně stojící
Konstrukce: Cihlová
Adresa: Dolní Tošanovice, Frýdek-Místek
Cena obsahuje s provizí RK

Plochy

Plocha zastavená: 117m2
Plocha zahrady: 699m2

Počty místností, umístění

Typ objektu: 1. podlaží

Máte otázku?

Kde inzerujeme?